Brezilyalılar Giuliano'yu Gözlemlemeye Geliyorlar!

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Giuliano'yu Beşiktaş maçında gözlemlemek üzere teknik heyet geliyor.

24.02.2018-17:45 - (Son Güncelleme: 24.02.2018-17:41) Brezilyalılar Giuliano'yu Gözlemlemeye Geliyorlar!

Fenerbahçe, Beşiktaş ile çetin bir mücadeleye çıkacak ve bu büyük derbi Fenerbhaçe'nin yıldızı Giuliano için çok anlamlı bir karşılaşma olacak.

Brezilya Milli Takımı'na seçilmesi gündemde olan tecrübeli orta saha, Vodafone Park’ta iki gözlemci tarafından takibe alınacak. Samandıra Tesisleri'ni de ziyaret eden Brezilya Teknik Direktörü Tite'nin gözlemci ekibi Fernando Lázaro ve Matheus Bach, Giuliano ile alakalı tüm verileri aldı.

Sambacı Giuliano, 18. Haftada oynanan Göztepe karşılaşmasında yaşadığı sakatlıktan sonra iyileşip sahalara fırtına gibi geri dönmesi futbola olan inancı, hırsını göstermektedir ve bu oyuncu sergilediği performansın meyvelerini toplamak isitiyor. Diğer yandan, Brezilyalı oyuncunun bir antrenmanı da takip edildi.

Önemli olan antrenmada yapılan takip değil, yarınki derbide yani Vodafone Park’ta olacak. Brezilya teknik direktörü Tite'nin gözlemcileri Beşiktaş ile karşılaşacak olan Giuliano hakkında detaylı bir rapor hazırlayacak ve 2 Mart'ta olacak olan kadro seçimlerinde bu raporlar önem teşkil edecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal