İstanbullu Gelin Dizisi Final mi Yapıyor?

İstanbullu Gelin dizisi bitiyor mu? İstanbullu Gelin dizisi final mi yapıyor? 2 sezondur Star TV'de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi için karar verildi.

05.04.2018-17:17 - (Son Güncelleme: 05.04.2018-16:53) İstanbullu Gelin Dizisi Final mi Yapıyor?

İstanbullu Gelin dizisi bitiyor mu? İstanbullu Gelin dizisi final mi yapıyor? sorularının yanıtı haberimizde...

Star TV ekranlarında yer alan başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver gibi güçlü oyuncu kadrosuyla 2 sezondur yoluna devam eden dizi İstanbullu Gelin'inin 3. sezonda da çekimlerinin yapılması kararı alındı. Cuma akşamlarının vazgeçilmezi olan dizinin başarısı şüphesizki başarılı oyuncu kadrosu ve senaryosuna bağlı. 

İSTANBULLU GELİN FİNAL Mİ YAPIYOR?

İstanbullu Gelin dizisi final mi yapıyor sorusu internette en çok araştırılan içerikler arsında yerini alıyor. 2. sezonununda olan dizinin final yapması beklenirken gelen açıklama İstanbullu Gelin sevenlere derin bir nefes aldırdı. Böylelikle dizinin sezon finaline gireceği kesinleşmiş oldu ama dizinin tam olarak ne zaman sezon finali tarihi net değil.

Eğer büyük bir değişiklik olmazsa 8 Haziran 2018 Cumagünü ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin'in 53. bölümü 2. sezona nokta koyacak. 

İstanbullu Gelin dizisinin çekimleri ramazan ayından önce bitmiş olacak. Dizinin gelecek sezon için hazırlıkları ise yaz tatilinden sonra başlayacak.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal