Beşiktaşlı Oyuncunun Hakem İsyanı!

Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Babel, Konyaspor karşılaşmasından sonra basından gelen soruları yanıtladı.

17.02.2018-11:38 - (Son Güncelleme: 17.02.2018-11:36) Beşiktaşlı Oyuncunun Hakem İsyanı!

Hakemin karşılaşmayı yönetme tarzı hakkında konuşan Ryan Babel, "Aynaya bakıp, hatalarımızdan ders çıkartmamız gerekiyor. Hakemle alakalı her şeyi, taraflı tarafsız herkes görmüştür. Bir şey demeye gerek var mı? Deplasman performansımızı geliştirmemiz gerekiyor." şeklinde yorumda bulundu.

Avrupa'nın en önemli organizasyonunda Alman ekibi Bayern Münih ile karşılaşacakları maç için görüşleri sorulan tecrübeli oyuncu, "4 gözle beklediğimiz bir maç Bayern Münih maçı, Şampiyonlar Ligi başka bir seviye. Herkes o maç için çok heyecanlı." şeklinde yanıt verdi.

Öte Yandan Beşiktaş'ın bir diğer oyuncusu Tolgay Arslan da Talisca'ya verilen ve Fenerbahçe derbisinde cezalı duruma düşmesine neden olan sarı kart hakkında da yorumda bulundu. "Başka bir şey demeye gerek yok. Talisca'nın sarı kart gördüğü pozisyonu da izledik. Bugüne dek hakemler hakkında konuşmadım. Onlar da insan, hata yapabilir. Fakat böylesine önemli bir maçta, seyirci baskısını kaldırmanız gerekiyor."şeklinde yorum yaparak hakemi eleştirdi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal