Survivor 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Ekranların vazgeçilmezi haline gelen Survivor 2018'in 33. bölüm tanıtımı yayınlandı. Dokunulmazlık oyunu sonrasında eleme adaylarının ortaya çıkmasıyla birlikte gönüllüler takımı karıştı. Dokunulmazlığı kaybeden gönüllülerde eleme adayı kim oldu?

26.03.2018-14:31 - (Son Güncelleme: 26.03.2018-14:31)

Survivor'ın yayınlanan yeni fragman videosu ödül oyunu için mücadele edecek olan takımların programın klasik parkurlarından birinde karşı karşıya geleceklerini gösterdi. Büyük bir çarkı oyun alanı boyunca çevirecek olan iki yarışmacı rakibinden önce gelerek çarkı yerine oturtmaya çalışacak. Acun Ilıcalı’nın açıklamalarına göre ödül Survivor'a  damga vuracak.

SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?


Yarışmanın başından beri sadece bir kez dokunulmazlık oyununu kazanan gönüllüler yine istedikleri performansı gösteremedi. İterek havuza düşürme oyununun galibi olarak dokunulmazlığı kazanan All Star takımı oldu.


SURVİVOR’DA ELEME ADAYLARI KİM OLDU?

Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler bireysel sembol oyunu için mücadele verdi. Ada konseyinde aralarından elemek istedikleri isimleri belirlemek için toplanan gönüllüler Anıl Berk Baki, Ramazan Kalyoncu ve Yağmur’un isimlerini potaya soktu.



GEÇTİĞİMİZ HAFTA KİM ELENDİ?

Daha önceden aday olarak adada kalan Ramazan ve Birsen'in bir kez daha eleme potasında olduğu gecede bu kez iki yarışmacının yanına İpek de eklendi. Survivor'dan elenen yarışmacı ise Ilıcalı'nın açıklamaları sonrasında İpek oldu.



SURVİVOR’IN YENİ YARIŞMACISI BERNA CANBELDEK KİMDİR?

Berna Canbeldek, Survivor'un 2014-2015 kadrosunda yer almıştı. Berna Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yaptığı dans gösterileriyle tanınıyor. Berna Canbelek 1989'da Bursa'da doğmuştur. 12 yaşından beri dans eğitimi alan, ailesiyle birlikte Almanya'da yaşayan Berna 1.69 boyunda ve 56 kilodur.

Acun Ilıcalı, Survivor All Star takımına sakatlanan ve yarışmadan ayrılan Ecem'in yerine Berna Canbeldek'in katıldığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Yarışma sosnrasında yaptığı sosyal medya paylaşımları ile magazin gündemine oturan Berna takipçilerinden de büyük ilgi görmüştü..

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı doğru kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal