Bayern Münih-Beşiktaş Maç Özeti! Bayern Münih Farka Koştu

Bayern Münih evinde ağırladığı Beşiktaş'ı farklı skorla yendi.

21.02.2018-10:11 - (Son Güncelleme: 21.02.2018-10:11) Bayern Münih-Beşiktaş Maç Özeti! Bayern Münih Farka Koştu

Avurpa'nın kulüpler bazında en önemli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, son 16 turu karşılaşmasında Bayern Münih deplasmanına çıktı.

DOMAGOJ VİDA KIRMIZI KART GÖRDÜ

Karşılaşmaya Beşiktaş iyi başlasa da mücadelenin henüz 16. dakikasında yeni transfer D.Vida, Lewandowski'ye ceza sahasına girerken yaptığı müdahale sonucu kırmızı kartla oyundan atılarak takımını 10 kişi bıraktı. Görülen kırmızı kartın ardından maç Bayern Münih'e döndü. Alman temsilcisi ilerleyen dakikalarda baskısını artırdı ve 42. dakikada yıldız oyuncu Müller'le 1-0 öne geçti. Alman futbolcunun bu golü ilk yarının sonucunu belirledi.

İKİNCİ DEVREDE MAÇ KOPTU

Alman devi, ikinci devrede 10 kişi kalan Beşiktaş karşısında seri pas oyununu benimsetti. Maçın 52. dakikasında K.Coman'ın golüyle farkı 2'ye çıkardı. Bu golden sonra daha da coşan Bayern Münih, 66'da Müller'le skoru 3-0 yaptı.

Oyundan düşen temsilcimiz Münih'in ataklarına yanıt veremeyince, 79'da ve 88'de sahneye çıkan Lewandowski sonucu belirledi ve maç 5-0'Lık Bayern üstünlüğü ile sona erdi.

Beşiktaş-Bayern Münih arasında yapılacak ikinci maç ise 14 Mart 2018 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal