Barça'nın Eski Yıldızını Fener Bitirdi

Sırp asıllı İspanyol forvet, altyapısında yetiştiği Barcelona’nın rakibi Espanyol’a gitmek istemediği için Kanarya öne çıkıyor.

14.04.2017-14:04 - (Son Güncelleme: 30.11.-0001-00:00) Barça'nın Eski Yıldızını Fener Bitirdi

Finansal Fair Play nedeniyle UEFA'nın ekonomik kıskacında olan Fenerbahçe, transferde oyuncu satmadan alamayacak ama Avrupa basını sarı-lacivertliler için her gün yeni bir iddia ortaya atıyor.

Son haber İspanyollar'dan gelmişti. AS gazetesi Bojan Krkic'in Fenerbahçe'nin gündeminde olduğunu, bu oyuncuyu Espanyol'un da istediğini yazdı. Fransa dışında 5 büyük ligde (İspanya: Barcelona, İtalya: Roma-Milan, Hollanda: Ajax, İngiltere: Stoke City, Almanya: Mainz) forma giyen Sırp asıllı İspanyol forvet, şu an Alman ekibi Mainz'da kiralık olarak oynuyor.

Bonservisi Stoke City'de olan 26 yaşındaki golcünün, Barcelona altyapısında yetiştiği için bu kulübün ezeli rakibi Espanyol'a sıcak bakmadığı belirtildi. Şartlarda anlaşma sağlanırsa Bojan Krkic, F.Bahçe'ye daha yakın.

BOJAN KRKIC KİMDİR

Bojan Krkić Perez (d. 28 Ağustos 1990, Lleida) Stoke City FC forması giyen Sırbistan asıllı İspanyol forvet oyuncusudur. 12.000.000 €'ya AS Roma takımına transfer oldu. 30 Ağustos 2012'de AS Roma'dan İtalyan ekibi Milan'a kiralık olarak gitmiştir. 6 Temmuz 2013 tarihinde 1 yıllığına Ajax kulübüne kiralık olarak transfer oldu.

Genç yaşında FC Barcelona A Takımında forma giydi. Geleceğin yıldızlarından biri olarak görülüyor. Henüz 16 yaşındayken FC Barcelona A takımında ilk kez forma giydi. 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası'na Aragones tarafından çağrılmıştır fakat bunu kaldıramayacağını düşünerek affını istemiştir. Zlatan Ibrahimovic'in transfer edildiği zaman bile onu birçok kez yedek bırakabilmiştir. Dünyanın en önemli yeteneklerinden biri olan Bojan Krkic 2010-2012 arası AS Roma'da forma giydi. 2012-2013 sezonunda AC Milan'da oynayan Krkić, sezon sonunda kiralık olarak Ajax'a gönderildi.

Bojan Krkic 'in babası Bojan da futbolcuydu. 1980'li yıllarda Kızılyıldız'ın değişmez oyuncusuydu. Baba Bojan şu anda Barcelona'da futbolcu izleme görevini yürütmektedir.

BOJAN KRKİC BU SEZON NE YAPTI?

STOKE CITY

9 LİG MAÇI
3 GOL
0 ASİST

MAINZ 05

7 LİG MAÇI
0 GOL
0 ASİST

Kaynak: Haber 365

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal