Aykut Kocaman İle Volkan Demirel Arasında Gerginlik! Yenen Golde Senin Hatan Var

Fenerbahçe'de 2-2 beraberlik ile biten Gençlerbirliği maçının ardından Aykut Kocaman, V.Demirel'i yenen golde hatanın tamamının kendisinde olduğunu ifade etti.

06.02.2018-14:07 - (Son Güncelleme: 06.02.2018-13:56) Aykut Kocaman İle Volkan Demirel Arasında Gerginlik! Yenen Golde Senin Hatan Var

Fenerbahçe Gençlerbirliği maçında Dirar'ın kendi ağlarına attığı gol maça adeta damgasını vurmuştu. O golden sonra tecrübeli file eldiven Volkan Demirel, topu kendisine bırakmayan Dirar'a çok kızmış, hatta küfür etmişti. Bu husus ile alakalı olarak Fenerbahçe'nin teknik patronu Aykut Kocaman’ın, Volkan ile bir görüşme yaptığı meydana çıktı.

ÇOK SES VARDI! SESİMİ DUYURAMADIM

Tecrübeli file eldvenin, "Dirar’a topu bana bırakması için haykırdım fakat tribünden gelen tezahüratlar sebebi ile sesimi duyuramadım” şeklinde açıklama yaptığı öğrenildi. Aykut Kocaman’ın ise bu cevaba karşılık olarak, "Golde esas senin suçun var. Takım arkadaşınla iyi iletişim kurman gerekiyordu. Bunu yapamadıysan, kaleyi terk etmemeliydin" dediği öğrenild. Tecrübeli eldivenin bu husus üzerine hatasını kabullendiği belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal