Aykut Hoca Talimatı Verdi! Janssen Yerine Yıldız Bir İsim Geliyor

Fenerbahçe'de Vincent Janssen'in yerine gelmesi muhtemel isim Mario Balotelli oldu.

20.02.2018-15:22 - (Son Güncelleme: 20.02.2018-15:19) Aykut Hoca Talimatı Verdi! Janssen Yerine Yıldız Bir İsim Geliyor

Aykut Kocaman, kiralık mukavelesi sezon sonu sona erecek olan Vincent Janssen yerine bir isim arayışına şimdiden girmeye başladı. Uzun zamandır Avrupa'da mukavelesi bitecek olan oyuncuların takibinde olan tecrübeli teknik adam, Mario Balotelli ismi üzerinde uzun uzun düşündüğü ifade edildi. Fransa'nın Nice takımında oynayan İtalyan yıldızın performansını takip eden Fenerbahçe'nin teknik adamı, eski hırçın görüntüsünden uzaklaşıp daha olgun davranan 27 yaşındaki golcü hususunda idari menajer Hasan Çetinkaya ile görüşüp detaylı bir rapor hazırlaması gerektiğini belirtti.

SÖZLEŞMESİ HAZİRAN AYINDA SONA ERİYOR...

Bu durum üzerine Fransız medyasında Balotelli ile alakalı çıkan olumlu ve olumsuz haberleri analiz etmeye başlayan Çetinkaya'nın kısa bir süre içinde Kocaman'a raporunu sunacağı ifade edildi.

Öte yandan UEFA ile yapılan Finansal Fair Play kurallarınca bonservis ile oyuncu almalarının olanaksız olduğunu bilen Aykut hoca, Haziran'da mukavelesi sona erecek olan Balotelli konusunda ciddi düşünmeye başladığı kulislerde konuşuluyor.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal