Bakambu 74 Milyon Euro'ya Çin Yolcusu! Bir Dönem Bursaspor'daydı

Bursaspor'da oynadığı dönemde adından sıkça söz edilen ve gösterdiği performansla Villarreal'in yolunu tutan Bakambu'nun yeni adresi Çin oldu.

02.03.2018-17:19 - (Son Güncelleme: 02.03.2018-17:17) Bakambu 74 Milyon Euro'ya Çin Yolcusu! Bir Dönem Bursaspor'daydı

Çin kulübünden gelen duyuruda, 26 yaşında olan Bakambu, yapılan kapsamlı sağlık taramasından sonra mukavele imzaladığı ve medya karşısına çıkartıldığı ifade edildi. Bakambu'nun transfer bedeli olarak Çin Futbol Gelişim Fonu'na verilmesi zorunlu olan 0 oranındaki lüks vergisi de transfer bedeline dahil olmak üzere toplamda 74 milyon Euro'yu bulduğu ifade edildi.

TRANSFER RESMEN DUYURULDU

Beijing Guoan takımı ile Çin Fubol Federasyon'u arasındaki transfer işlemleri sebebi ile uzun zamandır resmiyete dökülemeyen Bakambu'nun transferi, Çin'de transfer sezonunun son gününde bitmiş olduu.

Ayrıca, Bakambu'nun bundan sonra top koşturacağı takımda senelik olarak 18 milyon Euro alacağı iddia edildi. Çin takımlarının yabancı futbolcu transferinde uçuk miktarlar ödemesinin önüne geçmek isteyen Çin Futbol Federasyonu, altyapıyı güçlendirmek gayesi ile yeni bir vergi sistemini uygulamaya koymuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal