Arda'ya Destek Veren Caner Erkin'in Cezası Belli Oldu

Arda Turan'a destek veren Caner Erkin'in cezası kadroya girememek oldu.

12.06.2017-10:54 - (Son Güncelleme: 12.06.2017-11:32) Arda'ya Destek Veren Caner Erkin'in Cezası Belli Oldu

Makedonya maçı sonrası uçakta Bilal Meşe ile tartışan Arda Turan olayında araya giren Vedat Danacı Caner Erkine’e ''Arkadaşını buradan al burası yeri değil'' demiş ancak Caner bu söyleme karşı ‘’Burası tamda yeri’’ cevabını vermişti. Yaşanan bu olaylardan sonra Milli futbolcu Caner Erkin kadroya alınmamıştı.

FATİH TERİM’DEN CANER’E CEZA

Milli Takımın başarılı sol beki, karşılaşmayı stattan takip ederken, alınan bu karar, Fatih Terim’in oluşan olaylardan dolayı Caner Erkin’e vermiş olduğu bir ceza olarak yorumlandı. 28 yaşındaki oyuncunun moralsiz olması dikkatlerden kaçmayan bir diğer husustu.

Diğer yandan Arda Turan gerçekleştirmiş olduğu son açıklaması şu şekilde:

''Ben Artık A Milli Takımı bırakmış bulunmaktayım. Ancak hala arkamdan konuşanlar var. Hayatım boyunca o olaylardan sonra Bilal Meşe adlı kişiyi ilk kez uçakta gördüm. Ben olan tüm olayları Fatih Terim’in yüzüne karşı söyledim ancak o olan olayları basın toplantısında anlatmaya karar verdi.'' 

Arda Turan açıklamasının devamında bir daha A Milli Takıma dönmeyeceğini ve bütün oluşan olaylarda tüm sorumluluğu üstüne aldığını ifade etmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal