Ali Koç'un Vaatleri Mevcut Başkanı Zorluyor! Scout Ekibi Sil Baştan Değişecek

Fenerbahçe'de Ali Koç, başkan olarak seçilmesi durumunda "Scout" sistemini sil baştan değiştirecek.

17.02.2018-17:10 - (Son Güncelleme: 17.02.2018-17:05) Ali Koç'un Vaatleri Mevcut Başkanı Zorluyor! Scout Ekibi Sil Baştan Değişecek

Fenerbahçe'de 2-3 Haziran 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek Olağan Genel Kurul evvelinde adaylığını resmi olarak belirten tek isim Ali Koç, hazırlıklarını büyük bir hızla devam ettirmekte. Hareket ettiği ortaklarla beraber profesyonelce bir çalışma sürdüren Koç, A'dan Z'ye her konuyla alakalı proje çıkarıyor. Bu projeler futbol takımı için birçok yenilik barındırmakta.

SCOUT DEVRİMİ

Koç ve ekibi, son zamanlarda özellikle Avrupa futbolunda önemli yer sahibi olan "Scouting" hususnda çalışmalar sürdürüyor. Benfica, Porto, Shakhtar Donetsk, Roma ve Sevilla gibi büyük ve Avrua'da sürekli boy gösteren kulüplerin yapıları incelenirken, bir yandan da işin uzmanlarıyla temaslar kurulacak.

COMOLLİ İLE GÖRÜŞÜYOR

Ali Koç'un 1907 Derneği döneminden bu zamana dek iletişim içinde olduğu Avrupa çapında ünlü scout (gözlem) direktörü olan Damien Comolli bu hususun ana merkezinde yer almakta. Daha evvel Tottenham, Arsenal, Liverpool ve St Etienne gibi büyük kulüplerin scout ve futbol direktörü olarak çalışan Comolli'nin çalışma şekli, programları ile uyguladığı metotlar, Koç ve ekibinin çalışmalarına yol gösterecek.

Ali Koç'un başkan olması durumunda kulübe kazandırmak istediği scout sistemi'nde en önemli husus ise işin profesyonellerde olacak olması.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal