Ahmet Çakar'dan Flaş Emre Bölezoğlu Yorumu

Konyaspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Emre için Ahmet Çakar'dan flaş bir iddia geldi.

05.02.2018-10:28 - (Son Güncelleme: 05.02.2018-10:25) Ahmet Çakar'dan Flaş Emre Bölezoğlu Yorumu

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Medipol Başakşehir'i konuk etti. Çetin geçen mücadelenin son dakikalarında Başakşehir'in kaptanı Emre Bölezoğlu gördüğü kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı.

Mücadelenin 90+4. dakikasında Atiker Konyaspor lehine verilen serbest vuruş esnasında sinirlerine hakim olmayan Emre Belözoğlu, maçı yöneten hakem Halis Özkahya'ya sert bir itirazda bulundu. İtirazı sebebi ile hakem Emre Belözoğlu'na sarı kartını gösterdi. Sert itirazlarına devam eden Emre hakem tarafından ikinci sarı kartı görerek oyun dışı bırakıldı.

Öfkeli bir biçimde sahayı terk eden Emre Belözoğlu bu kırmızı karttan sonra önümüzdeki hafta Fenerbahçe karşılaşmasında ilk 11'deki yerini ne yazık ki alamayacak.

AHMET ÇAKAR'DAN EMRE BELÖZOĞLU YORUMU

Mücadeleden sonra eski bir hakem olan Ahmet Çakar, Emre Belözoğlu ile alakalı olarak ciddi bir iddianın fitilini ateşlemiş oldu. Ahmet Çakar, "Ortada itiraz edilecek bir durum yokken, Emre Belözoğlu durdurk yere kendini attırmak için hakeme itiraz etti. Kırmızıyı kendisi istedi." şeklinde yorumda bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal