Yusuf Yazıcı, Posteriyle Konuşan Metin Dayı ile Buluştu!

Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, kendisine ait posterle sohbet eden 55 yaşındaki bordo mavili taraftar Metin Burma ile bir araya geldi.

27.12.2018-13:22 - (Son Güncelleme: 27.12.2018-13:29)

Trabzon’da yolda duvara asılı biçimde duran Yusuf Yazıcı’nın posteri ile konuşurken çekilen videosuyla kısa sürede büyük beğeni toplayan Metin Burma, hayranı olduğu Yusuf Yazıcı ile buluştu.

Sosyal medyada hızla yayılan videoya Trabzonspor Kulübü de kayıtsız kalamadı ve Yusuf Yazıcı ile bordo mavili taraftarı bir araya getirdi. 55 yaşındaki Metin Burma, videoda yer alan konuşmasında Yusuf hakkında, ‘Sen oynadığında ben rahat ediyorum. Sen oyna, ben her maça kazanırız diye iddiaya girerim.’ ifadelerini kullanıyor.

“Yusuf Yazıcı’yı Karşımda Görünce Heyecanlandım”

Karadeniz temsilcisinin medya departmanı tarafından hazırlanan videoda ise Yusuf Yazıcı’yı çok sevdiğini ve onu gördüğünde çok heyecanlandığını söyleyen Metin Burma, “Yusuf Yazıcı’nın fotoğrafını görünce sanki karşımdaymış gibi çok heyecanlandım. Neredeyse fotoğrafı alıp, bir yemek yedirmek içimden geçti. Kendisini canlı görüp, onunla görüşmeyi çok isterdim.” şeklinde konuştu.

Videonun son bölümünde ise Metin Burma’nın arkası dönükken Yusuf Yazıcı'nın ona sürpriz yaparak bir araya gelişinin görüntüleri yer alıyor.

Trabzon’da yaşayan ve geçimini esnaflık yaparak sürdüren ve bakır ustası olan Metin Burma, Yusuf Yazıcı’yı karşısında görünce duygu dolu anlar yaşadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal