Yeni Malatyasporlu Boutaib'e Teklif Yağıyor!

Evkur Yeni Malatyaspor’un sezonun ilk yarısında gösterdiği başarılı performansa önemli katkı sağlayan isimlerden biri olan Faslı forvet Khalid Boutaib'e Avrupa’dan teklifler var.

29.12.2018-11:48 - (Son Güncelleme: 29.12.2018-11:44) Yeni Malatyasporlu Boutaib'e Teklif Yağıyor!

Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısını 3. sırada tamamlayan Yeni Malatyaspor’da başkan Adil Gevrek, Faslı golcüleri Khalid Boutaib için yurt dışından transfer teklifleri geldiğini açıkladı.

Geride kalan sezonun başında kadroya dahil edilen Khalid Boutaib için teklifler aldıklarını belirten Gevrek, "Khalid Boutaib’in transferine ilişkin yurt dışından teklifler var. Kendisi takımımız için çok önemli bir oyuncu. Takımımıza büyük katkıda bulundu ancak kesinlikle kulübün çıkarlarını düşünmek zorundayız. Bazen teklif gelen oyuncu gitmediği zaman ondan verim almak da zor oluyor. Futbolcuların önünü kesmek doğru değil. Kulübün ve oyuncunun menfaatini düşünerek transfer resmiyet kazanabilir." ifadelerini kullandı.

Başkan Gevrek, Boutaib'i Medipol Başakşehir'in de istediği şeklinde basında çıkan haberler üzerine, "Başakşehir ile bu konuda herhangi bir görüşmede bulunmadık. Teklifler yurt dışından geldi fakat Türkiye'deki bir takıma da verebiliriz. Khalid, takımımız adına çok önemli bir oyuncu ancak gelen teklifleri değerlendirmek zorundayız." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal