Yasemin Ecem Anagöz ve Yeşim Bostan Finalde!

Polonya’da devam eden Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda yarışan milli okçulardan Yasemin Ecem Anagöz ile Yeşim Bostan finale yükseldi.

30.08.2018-16:28 - (Son Güncelleme: 30.08.2018-16:24) Yasemin Ecem Anagöz ve Yeşim Bostan Finalde!

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Polonya'nın Legnica şehrinde devam eden Avrupa Okçuluk Şampiyonası’nda, kadınlar klasik yay yarı finalinde milli okçulardan Yasemin Ecem Anagöz ile Gülnaz Büşranur Çoşkun karşı karşıya geldi.

Karşılaşmadan 6-0 galip ayrılan Yasemin Ecem Anagöz, finalde Danimarkalı Maja Jager'in rakibi oldu. Yarı finalde Yasemin Ecem Anagöz’e kaybeden Gülnaz Büşranur Çoşkun ise bronz madalya için Fransız okçu Melanie Gaubil ile kozlarını paylaşacak.

Kadınlar makaralı yay yarı final mücadelesinde Fransız Sophie Dodemont ile karşı karşıya gelen Yeşim Bostan ise rakibini 147-146 yendi. Milli okçu, finalde İspanyol sporcu Andrea Marcos ile altın madalya mücadelesine çıkacak.

Erkekler klasik yayda mücadele eden Mete Gazoz, çeyrek finalde karşılaştığı Fransız rakibi Valladont Jean-Charles'e 6-4 mağlup oldu ve şampiyonaya veda etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal