West Ham O Transferle Rekor Kırdı!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, Fransa Ligue 1 takımlarından Toulouse forması giyen Issa Diop'u kadrosuna kattı.

20.06.2018-15:24 - (Son Güncelleme: 20.06.2018-15:23) West Ham O Transferle Rekor Kırdı!

West Ham United, Toulouse forması giyen 21 yaşındaki Fransız stoper Issa Diop'u 25 milyon euro karşılığında transfer etti. İngiliz ekibinin kasasından bu transfer için 25 milyon euro çıktı. İngiliz ekibi bu bedelle Arnautovic'e ait olan 22.3 milyon euroluk kulüp rekorunu geçti.

İki takım arasındaki görüşmeler sonrası West Ham, Diop ile anlaşma sağladı ve 21 yaşındaki savunma oyuncusu Pazartesi günü Londra'ya gelerek sağlık kontrolünden geçti. Diop, West Ham United’ın yeni teknik direktörü Manuel Pellegrini'nin sağ bek Ryan Fredericks’in ardından yaptığı 2. transfer oldu.

Geçtiğimiz sezon Toulouse formasıyla 31 karşılaşmada oynayan Diop, transferine ilişkin yaptığı açıklamada "Böyle köklü bir kulübe imza attığım için çok mutluyum, en iyi performansımı göstermek istiyorum. Umarım takıma faydalı olurum ve maçları kazanarak taraftarı mutlu edebiliriz." ifadelerini kullandı.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal