Wayne Rooney ABD’ye Damga Vurdu! Ne Yaptın Rooney?

Yaz transfer döneminde Amerikan 1. Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden DC United’a transfer olan İngiliz yıldız Wayne Rooney, takımının Orlando City ile oynadığı karşılaşmanın kahramanı oldu.

13.08.2018-15:32 - (Son Güncelleme: 13.08.2018-15:41)

MLS Ligi'nde DC United'ın evinde Orlando City’yi 3-2 mağlup ettiği karşılaşmaya İngiliz yıldız Wayne Rooney damga vurdu.

MLS Ligi’nde DC United’ın Orlando City’yi konuk ettiği karşılaşmada, ev sahibi ekip son dakika golüyle rakibini 3-2 mağlup ederken, son golün asistine imza atan Wayne Rooney mücadelenin kahramanı ilan edildi. DC United’ın 90+6'da attığı gol sonrası statta harika bir sevinç yaşandı.

Premier Lig’de yıllarca Manchester United ve Everton formaları giyen 32 yaşındaki Wayne Rooney, MLS’deki yeni takımı DC United’ın Orlando ile karşılaştığı mücadelede inanılması zor bir işe imza attı.

Bu yaz Everton’dan ayrılarak DC United’a transfer olan İngiliz yıldız, takımının dün oynadığı karşılaşmada yaptıklarıyla tüm Amerika’nın konuştuğu bir galibiyetin kahramanı oldu...

Müthiş bir çekişmeye sahne olan karşılaşma 2-2 devam ederken 90+6. dakikada DC United’ın kullandığı kornerde kaleci David Ousted da gol için ileri çıktı. Ancak kullanılan korner, Orlando City’nin atağına dönüştü. Kornerden gelen top uzaklaştırıldı ve Orlando City'li oyuncu Will Johnson'ın önüne düştü. Johnson topla birlikte boş kaleye doğru koşmaya başladı. Rakip ceza yayının önünden attığı deparla rakibine yetişip topu kazanan Rooney, orta sahadan takım arkadaşı Luciano Acosta’ya muhteşem bir orta kesti.

Ceza sahasına gelen ortaya iyi yükselen Acosta, kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve takımını son saniyelerde 3-2 öne geçirdi. Karşılaşmada hat trick yapan Luciano Acosta’dan daha çok konuşulan oyuncu ise Rooney oldu.

İlerleyen yaşına karşın mücadelenin son dakikasında müthiş bir hırsla geriye koşarak önce topu kapan, ardından da takımını öne geçiren golün asistini yapan İngiliz yıldız gecenin kahramanı oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal