Volkan Demirel Teknik Kadroya Katılacak

Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel, jübile yapacak. Demirel, sarı-lacivertli ekibin teknik kadrosunda devam edecek.

02.09.2019-20:46 - (Son Güncelleme: 02.09.2019-20:43) Volkan Demirel Teknik Kadroya Katılacak

Futbolculuk kariyerini sonlandıran Volkan Demirel, Fenerbahçe teknik kadrosunda yer alacak. Demirel'in jübilesi ilerleyen günlerde yapılacak.

KONUYA İLİŞKİN YAPILAN YAZILI AÇIKLAMA İSE ŞU ŞEKİLDE:

"Fenerbahçemizin şanlı formasını 17 yıldır başarıyla taşıyan, kulübümüzün sembol isimlerinden olan Volkan Demirel ile kulübümüz arasındaki görüşmeler karşılıklı anlaşma ile karara bağlanarak, odak noktasında ‘Fenerbahçelilik' olan yepyeni bir yolculuğa adım atılmıştır.

JUBİLE YAPACAK

Kaptan Volkan Demirel onurla taşıdığı görevine bundan böyle sarı-lacivert renklerimiz altında teknik ekibimizin bir parçası olarak devam ederek, eşsiz deneyimlerini geleceğin Fenerbahçe'sinin başarıları için sarf edecektir. Bu doğrultuda, değerli futbolcumuz için kulübümüze yakışan bir şekilde jübile organizasyonu gerçekleştirilecek olup, organizasyon tarihi ve detaylarına dair bilgiler ilerleyen dönemde camiamıza duyurulacaktır. Fenerbahçeli Volkan'a, kalecimiz ve kaptanımız olarak kulübümüze bugüne dek verdiği tüm emekleri için teşekkür ediyor; bu büyük kulübün çatısı altında üstleneceği yeni görevinde sonsuz başarılar diliyoruz".  

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal