UEFA’dan Yeni Bir Ceza Gelecek Mi? Galatasaray’dan Açıklama

Galatasaray Spor Kulübü, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi (CFCB) ile yaptığı anlaşmanın tekrar gözden geçirilmesinin rutin bir işlem olduğunu duyurdu.

26.06.2018-09:33 - (Son Güncelleme: 26.06.2018-09:30) UEFA’dan Yeni Bir Ceza Gelecek Mi? Galatasaray’dan Açıklama

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi (CFCB) Başkanı Jose Narciso da Cunha Rodrigues’in, UEFA'nın Galatasaray hakkında vermiş olduğu 13 Haziran 2018 tarihli cezayı yeniden gözden geçirilmesi için UEFA Yargı Kurulu'na göndermesinin ardından Galatasaray Kulübü resmi internet sitesinden bir açıklama yayımladı.

Sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, UEFA Kulüp Finansal Kontrol Komitesi ile 13 Haziran'da yapılandırma sözleşmesi imzalandığı vurgulanarak, "UEFA'nın resmi internet sitesinde yayınlanan açıklamaya göre CFCB Soruşturma Kurulu ile imzalamış olduğumuz yapılandırma sözleşmesi, CFCB Başkanı Jose Narciso da Cunha tarafından bir üst kurul olarak yargı kuruluna incelenmek üzere gönderilmiş olup, UEFA'nın iç prosedürleri gereği gerçekleşen rutin bir işlemdir. Söz konusu kurul ile imzalanan yapılandırma anlaşmasına herhangi bir etkisi yoktur." ifadeleri kullanıldı.

UEFA ile Galatasaray arasında yapılan 4 yıllık anlaşma doğrultusunda sarı-kırmızılı kulüp, para ve futbolcu kısıtlama cezası almıştı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal