Trabzonspor Transferde Gaza Bastı! Yeni Hedef Fransa'dan

Transfer çalışmalarında önceliği stoper mevkisine veren Trabzonspor, bombaları patlatmaya hazırlanıyor.

10.07.2018-14:03 - (Son Güncelleme: 10.07.2018-14:01) Trabzonspor Transferde Gaza Bastı! Yeni Hedef Fransa'dan

Teknik Direktör Ünal Karaman’ın raporu doğrultusunda, stoper transferleri için çalışmalarını sürdüren bordo mavili ekip mutlu sona ulaşmaya çok yakın…

Karadeniz temsilcisi, listesindeki iki stoperle büyük ölçüde anlaşırken, üçüncü ismin transferini de sonlandırmak üzere. Kadrosuna 3 stoper katmak isteyen bordo mavili ekip, Bakary Kone ve Majid Hosseini'nin ardından Fransa Ligue 1 ekibi Rennes’de forma giyen Mexer'in transferinde de sona yaklaştı.

Fırtına, stoper transferlerinden en az birini yarın, iki stoperi de hafta sonuna dek Slovenya kampına yetiştirmeyi hedefliyor.

TEKLİF YAPILDI, YANIT BEKLENİYOR

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu transfer sürecine ilişkin, "Transfer çalışmalarında diyalog zamanı sonlandı, şu an masa başındayız" demişti. Fransa Ligue 1 ekiplerinden Rennes forması giyen Edson André Sitoe Mexer'i renklerine bağlamak için de kulübüne resmi teklifte bulunuldu.

Fransız ekibinin başkanı Olivier Letang da bordo mavililerden resmi teklif aldıklarını doğrularken, 29 yaşındaki Mexer de geçen sezon fazla forma şansı bulamaması nedeniyle takımdan ayrılmak istiyor. Mozambikli savunmacı için hem kiralama hem de bonservis konusunda iki ayrı teklifte bulunan Trabzonspor, Fransız yöneticilerden yanıt bekliyor.

Sabah

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal