Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu’ndan Beşiktaş Derbisi Öncesi Taraftara Mesaj!

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, resmi sosyal medya hesabından bordo mavili taraftarlara çağrıda bulundu.

14.12.2018-11:57 - (Son Güncelleme: 14.12.2018-11:55) Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu’ndan Beşiktaş Derbisi Öncesi Taraftara Mesaj!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo mavili taraftarlara tüm enerjilerini takımı desteklemek adına kullanması yönünde çağrı yaptı.

Başkan Ağaoğlu, Beşiktaş derbisi öncesi kulübün Twitter hesabından paylaştığı 'zirvede buluşalım" videosuna yer vererek, taraftarlara çağrıda bulundu.

Ağaoğlu, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, Atiker Konyaspor karşılaşmasının ardından aldıkları tribün cezalarıyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

"Bu denli güzel türkülerimiz, marşlarımız varken, küfür ve şiddet dolu tezahüratlar neden? Son iki karşılaşmada kötü tezahürat sebebiyle alt tribünlerimiz bir sonraki karşılaşma için kapatıldı. Taraftar desteğine en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemde gereksiz yere bundan mahrum kalıyoruz. Tüm enerjimizi takımımızı desteklemek adına kullanalım lütfen. Enerjimizi kötü tezahüratlar için harcayarak tribün kapatma cezası alarak gereksiz yere seyirci desteğinden mahrum kalmayalım. Haydi arkadaşlar, tüm enerjimizi takımımızı destekleme yönünde kullanalım ve kötü tezahüratı bitirelim."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal