Trabzonspor Aykut Demir’e Ateş Püskürdü!

Trabzonspor, resmi internet sitesinden eski futbolcusu Aykut Demir için çok sert açıklamalarda bulundu.

11.08.2018-10:42 - (Son Güncelleme: 11.08.2018-10:40) Trabzonspor Aykut Demir’e Ateş Püskürdü!

Trabzonspor, eski oyuncusu Aykut Demir'e yaptığı ödeme sonrasında resmi sitesinden açıklama yaptı.

Bordo mavili ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kamuoyunun bildiği üzere; geçmişte takımımızın formasını giyen ve ilgili dönemde ’Yağ ölçüm testine geç gelmesi’ sebebiyle sözleşmesi tek taraflı olarak fesih edilen Aykut Demir, feshini TFF’ye taşımış, ardından UÇK ve Tahkim Kurulları kulübümüzü haksız bularak 9 milyon 815 bin 580 TL ödemeye mahkum etmiştir.

Yönetim Kurulumuz, diğer tüm girişimlerinde olduğu üzere memleket ve Trabzonsporluluk hassasiyetini ön planda tutarak ilgili oyuncuya son güne dek tazminatı için indirim veya taksitlendirme isteklerini tebliğ etmiştir.

Fakat; yaşantısından ahlakı ve vicdani değerlerinin yüksek olduğunu düşündüğümüz Trabzonlu oyuncu tüm iyi niyetli isteklerimizi geri çevirmiş ve tazminatını kur farkı - faiz dahil olmak üzere talepte bulunmuştur. Bunun üzerine kulübümüz, ilgili oyuncuya ciddi bir kısmı faiz ve kur farkından doğan 9 milyon 815 bin 580 TL’lik tazminat tutarını bugün itibarıyla tek seferde ve peşin olarak ödemiştir.

Bu vesileyle; ilgili oyuncu başta olmak üzere geçmiş dönem Yönetim Kurulları ve Başkanların eylemleri neticesinde kulübümüzün ödemek zorunda kaldığı, Spor Toto Süper Lig için lisans almamıza mani olan, toplamda 23 milyon 989 bin 262 TL’lik ödemenin bugün itibarıyla gerçekleştirildiğini tüm kamuoyuna saygıyla duyururuz." ifadeleri kullanıldı. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal