Süper Lig'de Şampiyon Belli Oluyor

Şampiyonu belirleyecek Galatasaray-Beşiktaş maçının tüm merak edilenleri ve kadroları bu haberde.

29.04.2018-14:29 - (Son Güncelleme: 29.04.2018-15:06) Süper Lig'de Şampiyon Belli Oluyor

İlhan Cavcav Sezonu’nda 63 puanla liderlik konumda olan Galatasaray ile 62 puanla 2. sırada gelen Beşiktaş bugün zirveyi değiştirebilecek dev derbide kozlarını paylaşacak.

Her iki takım da 3 puan alarak sezon bitimine 3 hafta kala şampiyonluk yolunda ağır bir yara almamak için mutlak galibiyet parolasıyla mücadele verecek. Alınacak bir beraberlik bile sezon sonundaki şampiyonluk planlarını bozabilir. Galip gelen taraf, şampiyonluk umutlarını diri tutarken yenilen taraf hem büyük bir moral kaybedecek hem de rakibinin gerisinde kalacak.

Derbinin skorunu sadece iki takım taraftarları beklemiyor. 62 puan ve averajla üçüncü sırada bulunan Başakşehir ile Fenerbahçe de sezon sonundaki şampiyonluk durumları açısından bugünkü maçın sonucunu heyecanla bekliyor. Bugün saatler 20.45’i gösterdiğinde bütün bu soruların cevapları netlik kazanacak.

GALATASARAY’IN DURUMU

Zorlu derbi öncesinde Galatasaray’da eksik isim olarak Serdar Aziz sahada yerini alamayacak. Deneyimli stoper, ligde geçen hafta misafir olarak oynadıkları ve 3-2 kazandıkları Aytemiz Alanyaspor mücadelesinde gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü ve bugün takımıyla beraber olamayacak. Serdar Aziz’in yerine Maicon’un sahada olması tahmin ediliyor Bunun yanında derbi öncesinde Galatasaray’da 3 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Galatasaray’da önemli futbolcuları arasında yer alan Feghouli, Maicon ve Sinan Gümüş bugün kart görmeleri halinde, haftaya oynanacak Teleset Mobilya Akhisarspor maçında oynayamayacak.

Galatasaray adına zorlu maç öncesinde öne çıkan önemli bilgilerden biri Galatasaray’ın bu sezon Türk Telekom’da hiç yenilmemiş olması olarak duruyor.

BEŞİKTAŞ’IN DURUMU

Beşiktaş, bugünkü maç öncesinde yaptığı son 4 maçını da kazanmayı bildi. Siyah-beyazlılar, en son ligin 26. haftasında Başakşehir’e mağlup olurken ardından sırasıyla yaptığı Aytemiz Alanyaspor, Göztepe, Teleset Mobilya Akhisarspor ve Evkur Yeni Malatyaspor maçlarında galibiyetle ayrıldı.

Beşiktaş’ta maç öncesinde Pepe sevinci de yaşandı. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanşında Fenerbahçe ile yapılan mücadelede kırmızı kart gören ve en az 2 maç ceza alması tahmin edilen oyuncuya 1 maç ceza verilmesi derbide oynamasının önünü açtı.

Beşiktaş’ta maç öncesi 3 oyuncu sarı kart ceza sınırında. Quaresma, Negredo ve Tosic, bugünkü karşılaşmada sarı kart görürlerse gelecek haftaki Kayserispor karşılaşmasında oynamayacak. Beşiktaş’ta geçen haftaki Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasında sakatlanarak sezonu kapatan Caner Erkin dışında eksik yok

İLK 11’LER

Galatasaray: Muslera, Mariano, Maicon, Denayer, Nagatomo, Donk, Fernando, Feghouli, Belhanda, Rodrigues, Gomis.

Beşiktaş: Fabri, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Medel, Atiba, Quaresma, Talisca, Babel, Negredo.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal