Sigthorsson'dan Flaş Galatasaray Açıklaması: 'Oynayabileceğimi Söylemişlerdi'

Galatasaray'ın 2016 yılında Nantes'tan kiraladığı ancak hiçbir maçta oynatamadan yarım sezon sonra geri gönderdiği İzlandalı golcü Kolbein Sigthorsson, milli takım kampında Türkiye günleriyle ilgili konuştu.

10.06.2019-13:21 - (Son Güncelleme: 10.06.2019-13:16)

Galatasaray, 2016 yazında Nantes'tan kiralık olarak kadrosuna kattığı ancak sakatlığı nedeniyle hiç oynatamadığı Kolbein Sigthorsson'un sözleşmesini yarım sezon sonra iptal etmişti. Kariyerine İsveç ekibi AIK Solna'da devam eden ve A Milli Takım'ın yarın EURO 2020 elemelerinde İzlanda ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosunda yer alan 29 yaşındaki santrfor, Türkiye günleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Sigthorsson, milli takım kampındayken ülkesinde yayım yapan DV gazetesine verdiği röportajda "Doktorlar sakatlığımın ardından bir hafta içinde oynayabileceğimi söylemişlerdi. Ancak daha sonra kendimi bacaklarım havada ve burkulmuş bir şekilde bir otel odasında buldum. Futbol oynamak şöyle dursun, yürüyemiyordum. Beni 1 numaralı golcüleri olarak düşündüklerinden baskı altındalardı ve hep oynayacağımı umut etmişlerdi." şeklinde konuştu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal