Schalke 04 Teknik Direktörü Tedesco: Güzel Bir Karşılaşma Çıkardık

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. haftasında evinde Galatasaray’ı 2-0 mağlup eden Schalke’de teknik direktör Domenico Tedesco, karşılaşmayı değerlendirdi.

07.11.2018-10:37 - (Son Güncelleme: 07.11.2018-10:36) Schalke 04 Teknik Direktörü Tedesco: Güzel Bir Karşılaşma Çıkardık

Schalke 04 Teknik Direktörü Domenico Tedesco, Galatasaray’ı 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi'nde her karşılaşmanın zorlu geçeceğini bildiklerini belirten Tedesco, "Şanslıydık, maça güzel başladık. İlk devrenin sonuna doğru biraz daha derin durduk. Galatasaray'a çok fazla şans tanımadık. İkinci devre iki üç pozisyona daha girdik. Galatasaray taktiksel bir şey yapmaya çalıştı. Ancak o konuda da etkili olamadılar. Biz tamamen kendi oyunumuza devam ettik. Oyun biraz daha yavaşlamış olsa dahi güzel bir karşılaşma çıkardığımıza inanıyorum." yorumunda bulundu.

Sarı kırmızılı ekibin İstanbul'da oynanan ilk karşılaşmadan daha iyi olacağını düşündüklerini vurgulayan Tedesco, "Serdar Aziz ve Onyekuru ilk karşılaşmada forma giyememişti. Kıvrak ve hareketli futbolcuları var, prese karşı oyun kurabiliyorlar. Benim açımdan Galatasaray iyi bir takım ve maç beklediğim gibi oldu." değerlendirmesini yaptı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal