Ryan Babel'e Teklif Yağıyor!

Beşiktaş’ta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Ryan Babel’e ülkesinin Feyenoord ekibinin talip olduğu öğrenildi.

30.05.2018-11:15 - (Son Güncelleme: 30.05.2018-11:13) Ryan Babel'e Teklif Yağıyor!

Tecrübeli oyuncu için Hollanda temsilcisinin Beşiktaş’a 5 milyon Euro (26 milyon TL) teklif ettiği ve oyuncunun kendisine de yıllık 2 milyon Euro (11 milyon TL) maaş önerdiği belirtildi.

Beşiktaş formasıyla gösterdiği etkili performansla Hollandalı yıldıza birçok takımdan teklif yağıyor... Çin takımlarının gözdesi olan 31 yaşındaki oyuncuya son olarak Hollanda Ligi takımlarından Feyenoord’un talip olduğu ifade edildi.

Deneyimli kanat oyuncusunu transfer etmek için menajerler aracılığıyla Beşiktaş’a 5 milyon Euro’luk (26 milyon TL) teklif yapan Hollanda ekibinin, deneyimli oyuncuya da 2 milyon Euro (11 milyon TL) önerdiği kaydedildi.

Daha önce eski takımı Ajax’tan da benzer bir teklif alan Ryan Babel, siyah beyazlı takımla olan kontratının devam ettiğini ve takımıyla yola devam etme kararı aldığını belirtmişti.

Beşiktaş’ta 1,5 sezondur görev alan Ryan Babel, siyah beyazlı formayla 70 karşılaşmada oynarken 23 kez ağları havalandırdı. Yıldız oyuncu, Beşiktaş’ta yaptığı çıkışın ardından uzun bir süre sonra Hollanda Milli Takımı’na çağrılmıştı.

Fanatik

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal