Real Madrid’den Brezilya Çıkarması! İki Oyuncuya 85 Milyon Euro

İspanyol devi Real Madrid’in Brezilya Serie A Ligi’nde forma giyen iki genç oyuncu için 85 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi.

08.06.2018-15:10 - (Son Güncelleme: 08.06.2018-15:07) Real Madrid’den Brezilya Çıkarması! İki Oyuncuya 85 Milyon Euro

Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu Real Madrid’in, Brezilyalı iki genç oyuncu Rodrygo ve Vinicius için toplam 85 milyon euroluk bir bütçe ayırdığı öğrenildi.

Geride kalan sezonda ezeli rakibi Barcelona'nın arkasında ligi ikinci sırada bitiren ve Zinedine Zidane'ın sürpriz istifasıyla şok yaşayan Real Madrid, yeni Neymar olarak lanse edilen Rodygo ve Vinicius'u renklerine bağlamak istiyor.

İspanya’nın en prestijli gazetelerinden Marca’nın haberine göre, İspanyol devi, geleceğe damga vurması beklenen 17 yaşındaki Brezilyalı genç yetenekler Rodrygo Goes ve Vinicius Junior için tam 85 milyon euroluk teklifte bulundu.

BAYERN MÜNİH VE BARÇA DA İSTİYOR

İspanyol ekibi, geçen sezon da Vinicius için takımı Flamengo'ya 40 milyon avroluk teklif yapmıştı. Öte yandan Brezilyalı yıldız adayını kadrosuna katmak isteyen kulüpler arasında Bayern Münih ve Barcelona’nın da bulunduğu belirtildi.

İspanyol basınının haberlerine göre Real Madrid ilk olarak Vinicius’u ardından da Santos forması giyen Rodygo Goes’i renklerine bağlayacak. Madrid ekibi geçtiğimiz yıllarda Karim Benzema, Luka Modric, Isco ve Kroos gibi futbolculara da 40 milyon avrodan fazla bonservis ödemişti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal