Olcay Şahan’dan Flaş Milli Takım Açıklaması! Milli Takımı Bırakıyor Mu?

Trabzonsporlu Olcay Şahan, milli takım kariyerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

06.09.2018-11:12 - (Son Güncelleme: 06.09.2018-11:07) Olcay Şahan’dan Flaş Milli Takım Açıklaması! Milli Takımı Bırakıyor Mu?
Trabzonspor forması giyen Olcay Şahan, A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosuna çağrılmamasına ilişkin sitem dolu mesajlar verdi.

Tecrübeli futbolcu, "Milli takım kariyerimi sonlandırdım diyebilirim. 4 maçta 5 gol atsam da kadroya alınmayacağımı biliyorum." şeklinde konuştu.

Trabzonspor'un deneyimli kanat oyuncusu Olcay Şahan, DHA’ya verdiği röportajda dikkat çeken ifadeler kullandı. Milli takım kariyeriyle ilgili konuşan 31 yaşındaki orta saha, " Aslında milli takımı
sonlandırdık diyebilirim." ifadesini kullandı.

Önümüzdeki süreç için milli takıma çağrılmasının zor olduğunu belirten Olcay, şunları kaydetti:

"Bundan sonra milli takım kadrosunda yer bulacağımı düşünmüyorum. Aslında milli takımı sonlandırdık diyebilirim. Yani bakacak olursak orada yaş ortalaması 22 olan bir oyuncu grubu var. Bu şekilde bitsin istemezdim ama bitti diyebilirim. Bir sonraki milli araya yaklaşık 1 aylık bir süre var. Bu süreçte bizim de 4 karşılaşmamız var. O karşılaşmalarda 5 gol atsam da çağrılmayacağımı bildiğim için milli takım kapısı benim için kapandı diyebilirim."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal