Nihat Kahveci'den Şampiyonluk Açıklaması!

Eski Milli Futbolcu Nihat Kahveci, düzenlenen bir panelde şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

12.02.2020-12:29 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-12:23) Nihat Kahveci'den Şampiyonluk Açıklaması!

Eski Milli Futbolcu Nihat Kahveci, düzenlenen bir panelde şampiyonluk yarışını değerlendirdi. Kahveci, bu sene şampiyon olacak takımı kestirmek zor dedi.

İşte Nihat Kahveci’nin o açıklamaları:

Her hafta alınan skorlara göre ligdeki şampiyonluk adayları değişiyor, takımlar iddialı hale geliyor. Bu hafta çok güzel maçlar olacak, Sergen hoca geldiğinden beri çıkışa geçen Beşiktaş, Başakşehir deplasmanına gidecek ki Başakşehir ligin ilk iki haftası mağlup oldu ve sonra 16 haftalık bir galibiyet serisi var, tek mağlubiyet olarak Fenerbahçe mağlubiyeti var. Okan hoca ile çok formda bir takım, Avrupa'da da devam ediyor.
Bence Başakşehir-Beşiktaş maçı haftanın en güzel maçı çünkü Sergen hoca geldiğinden beri inanılmaz birlik, beraberlik ve mutluluk içinde olan bir Beşiktaş camiası var. Buna skorlar da eşlik etti, iki maçta 6 puan alındı ama Beşiktaş için asıl süreç şimdi başlıyor. Başakşehir, Trabzonspor, Alanya ve sonrasındaki süreç, kazanabilir de kaybedebilir de sonuçta rakipleri de güçlü

Diğer taraftan baktığımızda çıkışta bir Trabzonspor var, maçı eksik, Yeni Malatyaspor'a karşı kazandığı takdirde lig lideri. Gerçekten hem ofansif hem de defansif anlamda göze hoş gelen bir futbol oynuyor ve çok iyi bir sezon geçiriyorlar. Trabzonspor-Sivasspor maçı da haftanın diğer çekişmeli maçı. Galatasaray evinde Malatyaspor ile oynayacak, bambaşka bir konuma gelebilir, 8'ler de kapanır, 10'lar da, 18'ler de kapanır, Galatasaray şu an 3 puanda. Fenerbahçe, Aytemiz Alanyaspor'a karşı içeride puan kaybetti ama Fenerbahçe'nin oynamış olduğu bir futbol var, bir Başakşehir ve Trabzonspor maçı var, Fenerbahçe de çok umut veriyor.

Alanyaspor ligin üst sıralarında. 7 takım şampiyonluk kovalıyor ve aldıkları skorlara göre her hafta birinin iddiası artıyor. Birbirleriyle oynanan süreçteki maçlar 6, 9 yeri geldiğinde 12 puanlık çok kritik maçlar. Bu süreçleri en az kayıpsız atlatan şampiyon olur diye düşünüyorum ama görüyorsunuz oranlar güncelleniyor, her hafta değişiyor, neredeyse her maç oranlar değişiyor, o yüzden şimdiden kestiremiyoruz. Ama ben şahsen bir futbolsever olarak 7 takımın şampiyonluk yarışı içinde olmasından mutluluk duyuyorum ve keyif alıyorum

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal