Napoli Başkanı De Laurentiis Yıldız Oyuncunun Transferini Açıkladı!

İtalya Serie A ekiplerinden Napoli’de başkan Aurelip De Laurentiis, takımın yıldız oyuncularından Jorginho’nun kısa bir süre içinde Manchester City’ye transfer olacağını açıkladı.

11.06.2018-11:03 - (Son Güncelleme: 11.06.2018-11:00) Napoli Başkanı De Laurentiis Yıldız Oyuncunun Transferini Açıkladı!

Geride kalan sezonu Juventus’un arkasında tamamlayan Napoli’de kulüp başkanı De Laurentiis, Brezilya asıllı İtalyan futbolcu Jorginho'nun Manchester City'ye transfer olmak üzere olduğunu duyurdu.

Napoli, Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin 26 yaşındaki Jorginho'nun bonservisi için önerdiği 50 milyon euroyu kabul etmese de transferin sonuçlanmak üzere… Yıldız futbolcunun transfer haberi ise Napoli Kulübü Başkanı De Laurentiis’ten geldi. Başkan Laurentiis, kısa bir süre içerisinde transferin tamamlanacağını duyurdu.

Manchester City’de menajer Pep Guardiola'nın transferde ilk önceliği olan yıldız oyuncu hakkında konuşan De Laurentiis, "Hala tam olarak futbolcunun bonservisi konusunda anlaşamadık; fakat önümüzdeki bir kaç gün içerisinde transfer sonuçlanır. Manchester City ile iyi ilişkilerimiz var ve her şey mümkün." ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal