Mustafa Reşit Akçay: 'Umarım Trabzonspor Şampiyon Olur'

Ankaragücü Teknik Adamı Mustafa Reşit Akçay, Fenerbahçe karşılaşması öncesi şampiyonluk yarışı konusunda konuştu ve "Umarım Trabzonspor şampiyon olur" sözlerini söyledi.

10.02.2020-17:17 - (Son Güncelleme: 10.02.2020-17:54) Mustafa Reşit Akçay: 'Umarım Trabzonspor Şampiyon Olur'
Süper Lig'in 22. hafta maçlarında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Ankaragücü'nün teknik adamı Mustafa Reşit Akçay, "Umarım Trabzonspor şampiyon olur" sözlerini söyledi.

"UMARIM TRABZONSPOR ŞAMPİYON OLUR"

Bir zamanlar Trabzonspor'un da teknik adamlığını yapan Mustafa Reşit Akçay, Radyospor'a gerçekleştirdiği açıklamada "Trabzonspor'un bu sezon şampiyon olma şansını yüksek olduğunu aktaran Mustafa Reşit Akçay, "Trabzonspor, Hüseyin Çimşir ile bu sezon şampiyon olabilir. Buna Hüseyin Hoca ve toplum inanıyor. Trabzonspor'da lider oyuncularda var. Sörloth ve Sosa gibi... Trabzonspor'da Abdülkadir'ler de takıma enerji verecektir. Trabzonspor'un kalecisi Uğurcan Çakır çok önemli bir seviye atladı, Uğurcan şu anda 50 milyon TL'lik kaleci... Trabzonspor için bence o sene bu sene! En fazla yaklaştığı sene bu sene. Hüseyin Hoca'nın da bunu başaracak gücü var. Umarım Trabzonspor, Trabzon kentiyle bunu başarır. Kentin ve ülke futbolunun buna ihtiyacı var. Trabzonspor'un şampiyon olması sadece Trabzon kentinin şampiyonluğu değil, bence ülke futbolunun kazanması..." ifadelerini kullandı.

"TRABZONLU OLDUĞUM İÇİN ŞOVENİST DEĞİLİM"

Mustafa Reşit Akçay ayrıca "Bursaspor'un şampiyonluğunda olduğu gibi... Bu durum çok az oluyor. Bu da dünyada Türk futbolunun kalitesinin artmasını sağlayacaktır. Ben fotoğrafa geniş bakıyorum. Açıklamalarım Trabzonlu olduğum için şovenist olarak yorumlanabilir. Bu açıklamaları şovenist olarak yapmadım, sadece fotoğrafa büyük baktım." diyerek konuşmasını tamamladı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal