Milli Takım'ın Stoperleri Leicester City'de Buluşuyor Mu

Leicester City'den büyük hamle , Çağlar söyüncü'nün yanına Merih'mi geliyor

16.12.2019-12:26 - (Son Güncelleme: 16.12.2019-12:00) Milli Takım'ın Stoperleri Leicester City'de Buluşuyor Mu

İtalya devi Juventus'ta oynayan Milli oyuncu Merih Demiral için Çağlar Söyüncü'nün takımı Leicester City’nin devreye girdiği öğrenildi.

Premier Lig ekipler Leicester’in milli futbolcu için siyah beyazlılar’a transferi için 30 milyon Euro teklif etmeye hazır olduğu iddia edildi.
Dünyaca ünlü spor muhabiri Nicolo Schira'nın haberine göre, Leicester City'nin Milli Stoper Demiral'ı transfer etmek istediğini Milli oyuncu için Juventus’a 30 milyon Euro bonservis ödemeye hazır olduğunu belirtti.

Ocak ayında Siyah Beyazlılar masaya oturmak isteyen Leicester'ın bu transfer bütün imkanlarını kullanacaklarını belirtildi.

İngiltere’de başarılı performans sergileyen Brendan Rodgers'ın takımı birçok talibi olan Merih Demiral'ı transfer etmek için planını hazırladı. Tilkiler, A Milli oyuncumuz için yıllık 3 milyon Euro’dan 5 senelik teklif etmeyi planlıyor.

ÇILGIN PLAN: MERİH VE ÇAĞLAR

Bu transferin olması durumunda Leicester City'nin savunma hattı Çağlar Söyüncü ve Merih Demiral olacak. A Milli Takım’da birlikte oynayan futbolcular, Ada'da da birlikte mücadele verme şansı bulacaklar.

 

 Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal