Marcao Galatasaray'da Marcao Kimdir? Marcao Videoları

Galatasaray, Portekiz Süper Ligi ekiplerinden Chaves’te forma giyen 22 yaşındaki Brezilyalı savunma oyuncusu Marcos do Nascimento Texeira (Marcao) ile her konuda anlaşma sağladı. Genç stoper, Cuma günü İstanbul'a gelecek.

09.01.2019-11:14 - (Son Güncelleme: 09.01.2019-11:22)

Galatasaray, ara transfer döneminde ilk transferini gerçekleştirmek üzere… Sarı kırmızılılar, Portekiz’in Chaves takımında forma giyen 22 yaşındaki defans oyuncusu Marcao ile anlaşmaya vardı.

Devre arası transferinde kadrosuna öncelikle golcü takviyesi yapacağı tahmin edilen Galatasaray, ilk transferini savunmaya yaptı. Aslan, Portekiz Süper Ligi takımlarından Chaves forması giyen 22 yaşındaki savunmacı Marcos do Nascimento Texeira ile anlaştı. Galatasaray’ın bu transfer için kasasından 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Marcao’nun Cuma günü İstanbul'a gelmesi tahmin ediliyor.

Bu sezon Chaves forması ile 16 müsabakaya çıkan Marcao, bu karşılaşmalarda 2 kez de ağları havalandırdı.

BIP Spor

Marcao Kimdir?

5 Haziran 1996’da Brezilya’nın Londrina kentinde doğan Marcao, 1.85 boyunda ve sol stoper olarak forma giymektedir. Brezilya Milli Takımı ile A takım ve alt yaş kategorilerinde forma giymeyen genç oyuncu, ülkesinde Atlético Paranaense, Portekiz’de Rio Ave formalarını giydi. 22 yaşındaki defans oyuncusu sezon başında bir başka Portekiz ekibi Chavez'in yolunu tuttu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal