Lucescu Genç Milliler İçin Finlandiya’da!

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, UEFA 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Finalleri'nde yer alan Genç Milli Takım'ın karşılaşmalarını izlemek için şampiyonanın gerçekleştiği Finlandiya'ya gitti.

17.07.2018-12:39 - (Son Güncelleme: 17.07.2018-12:36) Lucescu Genç Milliler İçin Finlandiya’da!

Tecrübeli teknik direktör, konuya ilişkin TFF’nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Genç futbolcularımızın Avrupalı yaşıtlarıyla seviyelerini karşılaştırmak için bu şampiyonanın harika bir fırsat olacağı düşüncesindeyim. Dünya Kupası'nda rakiplerimizi izlememizin ardından bu defa da gelecekte A Milli Takımımızın bir üyesi olmaya aday futbolcuları gözlemlemek istedim." ifadeleri kullanıldı.

Rumen teknik direktör, daha önce yardımcısı Tayfur Havutcu ile birlikte A Milli Takım’ın UEFA Uluslar Ligi'ndeki grubundaki rakipleri Rusya ve İsveç'in 2018 FIFA Dünya Kupası'nda oynadıkları karşılaşmaları takip etmişti.

UEFA 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'nda B Grubu'nda bulunan Türkiye, bugün İngiltere ile 20 Temmuz'da Fransa ve 23 Temmuz'da ise Ukrayna ile kozlarını paylaşacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal