Levent Çifter, Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısında Ayakta Alkışlandı

Süleyman Seba döneminden beri görev alan Beşiktaş’ın simge isimlerinden Levent Çifter, Divan Kurulu Toplantısında sessizliğini bozdu.

17.02.2020-18:33 - (Son Güncelleme: 17.02.2020-18:40) Levent Çifter, Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısında Ayakta Alkışlandı

Süleyman Seba döneminden beri görev alan Beşiktaş’ın simge isimlerinden Levent Çifter, Divan Kurulu Toplantısında sessizliğini bozdu.

Geçtiğimiz günlerde görevinden istifa eden Beşiktaş Kulübü eski genel koordinatörü Levent Çifter, kendisi hakkında bu zamana kadar yapılan birçok suçlama ve iftiralar karşısında Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısında açıklamalarda bulundu.

“ZİNCİRLERİMDEN KURTULDUM”

Bu zamana kadar Beşiktaş Kulübü’ne zarar vermemek amacıyla kendisine yönelik iftiralara ve dedikodulara cevap vermeyen Levent Çifter, Beşiktaş Yönetim Kurulu’nun katılımı ile gerçekleşen Divan Kurulu Toplantısı’nda Başkan Ahmet Nur Çebi ve Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncer’e atılan bu iftiraları sordu.

Beşiktaş Kulübü'nün simge isimlerinden Levent Çifter, Beşiktaş Divan Kurulu Toplantısı'nda Divan üyeleri, Başkan Ahmet Nur Çebi, Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk ve Denetleme Kurulu başkanı Feyyaz Tuncer'in önünde kendisine yönelik atılan bu iftiralar karşısında kendisini akladı.

İŞTE LEVENT ÇİFTER’İN YAPMIŞ OLDUĞU KONUŞMA

Levent Çifter konuşması sırasında Beşiktaş Kulübü başkanı Ahmet Nur Çebi'ye dönerek, "Benimle ilgili mali konularda usulsüzlük yaptığımı gördünüz mü veya duydunuz mu ?" diye sordu. Başkan Çebi'de Levent Çifter ile ilgili herhangi bir usulsüzlük duymadığını divan kurulu üyeleri karşısında sözlü bir şekilde ifade etti. Yanıtının ardından Levent Çifter bu kez de Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncer'e dönerek, "Sizinle zaman zaman çok tartışmamız oldu, hala da oluyor? Elinizde benimle ilgili bir belge var mı diye sordu?" Tuncer de "Yok" yanıtını verdikten sonra divan kurulu üyeleri eski genel koordinatör Levent Çifter’i ayakta alkışladı. Tuncer'e teşekkür eden Çifter sözlerine şu şekilde devam etti;

"Bu konuşmayı neden yaptım biliyor musunuz? Çünkü Beşiktaş Kulübü'nde dedikodular ve palavralar hakim olmaya başladı. En büyük gerçek biraz önce konuşuldu; para! Ahmet başkanla 6.5 sene beraber çalıştık. Kulüp yönetirken dostlarınızla çelişebilirsiniz. Bileğinin hakkıyla seçimi kazanan başkan ve ekibini kutluyorum. Bundan sonra profesyonel olarak görev almayacağım. Koltuk hırsım yok, benim tek politikam Fenerbahçe’ye Galatasaray’a karşı Beşiktaş’ı yedirmeyelim. Bizim görevimiz Beşiktaş Kulübüne, başkanına, yöneticilerine destek olmak." Açıklamalarında bulunan Levent Çifter Divan Kurulu üyelerinin alkışları eşliğinde kürsüden indi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal