Lacob: 'Warriors İle Seneye Şampiyonuz!'

Golden State Warriors'un sahibi Joe Lacob, Warriors'ın Andrew Wiggins takasını savundu ve bir sonraki sene yeniden şampiyonluk yarışında olacaklarını aktardı.

11.02.2020-14:25 - (Son Güncelleme: 11.02.2020-14:18) Lacob: 'Warriors İle Seneye Şampiyonuz!'
Lacob, Wiggins takasıyla alakalı gelen eleştirilere Joe Lacob şu sözlerle cevar verdi:

"Bunun bizim için çok iyi bir anlaşma olduğunu göremeyen herkes, ne düşünüyor bilmiyorum. Maaşının ne olduğu hakkında oturup konuşabilirsiniz, ancak Wiggins, D-Lo ile aynı maaşa sahipti. İkisi de iyi oyuncu. Ama farklı oyuncular. Wiggins'in bize daha uygun olup olmadığını sorgulayabilirsiniz; D-Lo'yu ne kadar sevsem de, bence öyle. Gerçekten iyi bir oyuncu. Bence onun için de iyi. Yani her iki ekip için de makul ve iyi bir anlaşma."

Lacob, Durant'i normal akışında göndermek yerine, Warriors'ın ücretinin karşılığını almaya çalışmasını anlattı. Warriors, basketbolcu imtiyazından ayrıca 17 milyon dolar almıştı:

"İnsanların anlamadığı şey, Kevin Durant'i direk kaybetseydik, elimize hiçbir şey geçmeyecekti. Brooklyn'e gittiği için ve karşılığında iyi bir oyuncu ile imza-ve-takas yapabildiğimiz için şanslıyız. Uygun olup olmadığı tartışmalıydı. (Steve) Kerr'ün yorumlarını duydunuz. Yani herkes biliyordu."

"Ama umutluyduk. Ve bu olumlu tutumu hep korumak istersiniz. Bu yıl onunla oynatabileceğimiz bir Steph ve Klay'imiz yoktu, bu yüzden makul bir test yaptığımızı söyleyemem. Ama bence daha mantıklı olan bir noktada harekete geçme şansımız oldu. Bir şans vardı."

"Ve şimdi yaptığımız şekilde ortaya çıktı. İstediğimizi aldık. Sanırım takasın son tarihinden önce bahse girseydim, muhtemelen yaz boyunca durumu yeniden değerlendireceğimizi, tüm yılı böyle geçireceğimizi söylerdim. Ama şanslıydık. İstediğimizi aldık ve başardık."

Daha sonra Lacob'a, Warriors'ın Stephen Curry, Klay Thompson, Draymond Green, Wiggins ve bir başka oyuncuyla kurulabilecek çekirdeğinin, ilerki sezon bir şampiyonluk alıp alamaycağı, ve cevap şöyle oldu:

"Bence gerçekten iyi olacağız. Lakers'la olan maçımızı neredeyse yeniyorduk, en azından rekabetçi kaldık. Tüm adamlarıyla oynadılar ve biz beş sayıyla mı ne kaybettik. Ve tabii ki en iyi üç oyuncumuza sahip değildik (Curry, Thompson ve Green). Yani sen söyle."

"O gece maçı kazanmamamızın nedeni, yeterli dış sayımız bulunmamasıydı. Bu Futbol değil, bir oyuncu büyük bir fark yaratabilir. Geri dönecek olan iki büyük oyuncumuz var. Muhtemelen tüm zamanların en büyük iki şutörü. Bu yüzden ben kendimi çok iyi hissediyorum ve taraftar kitlemiz, geleceğimiz hakkında da aynı hissetmeli."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal