La Bombonera’daki Superclasico’da Gülen Yok!

Arjantin’in iki dev kulübü Boca Juniors ile River Plate, Libertadores Kupası finali ilk maçında kozlarını paylaştı. Mücadele 2-2’lik eşitlikle sonuçlanırken, konuk ekip River Plate sahasında oynayacağı rövanş öncesi avantaj sağladı.

12.11.2018-13:06 - (Son Güncelleme: 12.11.2018-13:03) La Bombonera’daki Superclasico’da Gülen Yok!

Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından gerçekleştirilen Libertadores Kupası finali ilk mücadelesinde Boca Juniors, sahasında konuk ettiği River Plate ile 2-2 berabere kaldı.

Güney Amerika futbolunun kulüpler seviyesindeki en büyük organizasyonunun finali, Boca Juniors ile River Plate derbisine (Superclasico) sahne oldu. Çift maç usulünde oynanacak finalin ilk ayağı, Boca Juniors’un stadı La Bombonera’da oynandı.

Ev sahibi takımdan Abila'nın 33. dakikada attığı gole River Plate 2 dakika sonra Pratto ile karşılık verdi. Benedetto 45+1’de attığı golle Boca’yı 2-1 öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Konuk ekip River Plate, Izquierdoz'un 61. dakikada kendi kalesine attığı golle skora denge getirdi: 2-2.  Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma 2-2 bitti.

Rövanş mücadelesi 24 Kasım Cumartesi günü River Plate’in sahasında oynanacak.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal