Kenetlenmiş Bir Trabzonspor Var!

Fanatik Gazetesi Spor yazarı Olcay Çakır, Trabzonspor’un performansını değerlendirdi.

13.02.2020-13:12 - (Son Güncelleme: 13.02.2020-13:08) Kenetlenmiş Bir Trabzonspor Var!

Fanatik Gazetesi Spor yazarı Olcay Çakır, Trabzonspor’un performansını değerlendirdi.

İşte Olcay Çakır’ın yorumu:

Kupada ve ligde hedeflerine adeta kilitlenmiş bir Trabzonspor takımı var. Bu kilitlenmişlik hali, Trabzonspor camiasının genelinde de kenetlenmeyi beraberinde getirdi. Doğal olarak bu kilitlenmişlik hali, yarışın en iddialılarından olma hali de; rakipleri gözünde hedef takım, en ciddi rakip olmalarının baş sebebi. Son düzlük, yarışların en stratejik bölümüdür. Doğru koşmanız, etkili oynamanız gerekir. Ve yaklaşık üçte biri kalan ligin bu bölümünü doğru oynamak için; saha içinde ve dışında da iyi bir satranç oyuncusu olmak gerekiyor.

Başkan Ahmet Ağaoğlu ve ekibi süreç içerisinde adeta deneyimlerini konuşturup; yaşanan bir çok kritik konuda çok doğru duruş sergilediler. Bakınız, Malatyaspor maçı erteleme krizi. Bakınız Fenerbahçe derbisi öncesi, sonrası yaşananlar ya da yaşanmayanlar! Geçmiş yıllarda ya da yakın geçmişte oluşmuş tüm krizlerin ya da karşısına çıkarılmış kritik eşiklerin geçilemediğini anımsamak gerekiyor durumu anlamak için. Gerilimi yönetme konusunda geçmiş yıllarda verilen olumsuz sınavlardan eser yok şimdi.

Bu durum saha içinde işine odaklanmış bir teknik adamın da önünü açan, kafasını rahatlatan en önemli unsur. Nwakaeme’nin cezalı duruma düşüş hali tuhaftı derken; Sörloth’un tuhaflığın da ötesine geçen bir uygulamayla düştüğü durumu iyi analiz etmeli Trabzonspor. Çünkü krizler, şekil olarak geçmiş yılları aratmaz ama boyut olarak farklılıklar gösterebilir pekala. Sahada sakin kalmak, sahada eksik kalmamak, sahada doğru oyun oynamak kadar önemli.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal