Karagümrük’ten İki Flaş Transfer!

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fatih Karagümrük, Mehmet Batdal ve Turgut Doğan Şahin'i renklerine bağladığını açıkladı.

31.07.2018-17:13 - (Son Güncelleme: 31.07.2018-17:09) Karagümrük’ten İki Flaş Transfer!

Fatih Karagümrük, Medipol Başakşehir’le sözleşmesi sona eren Mehmet Batdal ve Çaykur Rizespor’la yollarını ayıran Turgut Doğan Şahin’i transfer etti.

Kırmızı siyahlı ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Takımımız, Turgut Doğan Şahin ve Mehmet Batdal'ı kadrosuna kattı. Turgut Doğan ve Mehmet Batdal’a 'Karagümrük ailesine hoş geldin.' diyor, takımımızla beraber nice başarılar, zaferler ve şampiyonluklarla dolu yıllar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Bucaspor altyapısından yetişen Mehmet Batdal, Galatasaray, Atiker Konyaspor, Kardemir Karabükspor ve Medipol Başakşehir takımlarında forma giydi. 32 yaşındaki forvet oyuncusu, geçtiğimiz sezonun ikinci devresini Osmanlıspor'da geçirdi.

Samsunspor altyapısından çıkan Turgut Doğan Şahin ise Ankaragücü, Gaziantepspor, Trabzonspor, Kayserispor, Gençlerbirliği, Kasımpaşa ve Yeni Malatyaspor takımlarında oynadı. 30 yaşındaki kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezonun ikinci devresini Çaykur Rizespor formasıyla tamamladı.



Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal