İşte Emiliano Sala’nın Ses Kaydında Kullandığı İfadeler!

İngiltere Premier Lig takımlarından Cardiff City'nin birkaç gün önce Fransa Ligue 1 ekibi Nantes’tan transfer ettiği Arjantinli forvet Emiliano Sala'nın da yer aldığı uçaktan haber alınamıyor. 28 yaşındaki oyuncunun uçakta olduğu sırada arkadaşlarına gönderdiği sesli mesajlar da ortaya çıktı.

23.01.2019-10:41 - (Son Güncelleme: 23.01.2019-14:16)

İngiliz BBC'nin haberine göre, dün gece Fransa'nın Nantes kentinden Galler'in başkenti Cardiff'e gitmek için yola çıkan Piper Malibu marka jet ile irtibat, Manş Denizi'nde yer alan Guernsey Adası yakınlarında kesildi.

İngiliz Kraliyet Sahil Güvenlik birimleri tarafından yapılan açıklamada, kaybolan uçağın kurtarma alanları içinde olmadığı fakat yardım için iki helikopter gönderildiği belirtilmişti.

Büyük Britanya Meteoroloji Servisi ise uçuş esnasında hava durumunun ve rüzgar hızının çok kötü seviyede olmadığını ama arama çalışmaları sırasında yağış ve rüzgar hızının yükseldiğini ifade etmişti.

Ses Kaydı Ortaya Çıktı

Emiliano Sala’nın uçuş esnasında arkadaşlarına gönderdiği sesli mesajda ”Uçak parçalara ayrılacak gibi. Eğer benden 1,5 saate haber alamazsanız, sebebini biliyorsunuz. Beni bulmak için birini gönderirler mi bilmiyorum, çünkü bulamazlar. Korkuyorum.” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal