İşte Başkan Ali Koç’un Hoca Adayları!

Yeni sezonda takımı yabancı bir teknik adama emanet etmek isteyen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, teknik direktör adaylarını belirledi.

05.06.2018-11:26 - (Son Güncelleme: 05.06.2018-11:22) İşte Başkan Ali Koç’un Hoca Adayları!

Sarı lacivertli kulübün yeni başkanı Ali Koç, gelecek sezon futbol takımını neredeyse tamamen yenilemeyi düşünürken, ilk olarak teknik direktör konusunu netleştirmek istiyor.

Başkan Koç’un gelecek sezon takımın başına dünyaca ünlü bir teknik adam getirmek istediği ve bu doğrultuda 4 aday belirlediği öğrenildi. Bu adayların Barcelona'ya iki La Liga ve bir Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşatan Luis Enrique, Paris Saint-Germain’i 3 kez şampiyonluğa ulaştıran Laurent Blanc, Chelsea’yi 2016-2017 sezonunda Premier Lig’de şampiyon yapan Antonio Conte ve 2016-2017 sezonunda Monaco'yu 17 yıl aranın ardından şampiyonluğa taşıyan Leonardo Jardim olduğu belirtildi.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme oynayacak Fenerbahçe’nin sezonu erken açması sebebiyle Ali Koç’un teknik direktör konusunu en kısa sürede sonuçlandırmak istediği ve önümüzdeki günlerde teknik direktör konusunda temasa geçeceği bildirildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal