İbrahim Üzülmez: Şampiyonluk Acı Çeke Çeke Olacaktır

Bursaspor’un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin düzenlemiş olduğu kahvaltı organizasyonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

13.02.2020-14:14 - (Son Güncelleme: 13.02.2020-14:10) İbrahim Üzülmez: Şampiyonluk Acı Çeke Çeke Olacaktır

Bursaspor’un teknik direktörü İbrahim Üzülmez, Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin düzenlemiş olduğu kahvaltı organizasyonunda basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Bursaspor'un yerinin Süper Lig’de olması gerektiğini ifade eden Üzülmez, "Geçen gün Bursanın mülki amirleri geldi. Sayın valimize, belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Onlarda yanımızda olduklarını hissettirdiler. Bursaspor'un yeri burası değil. Bursaspor büyük camia, bu büyük camia daha iyi idare edilip de Süper Lig'de bugün bir Sivasspor'un, Başakşehir'in yaptığını yapabilirdi ki geçmişte yaptı. Ama herkes de kendi içinde öz eleştiri yapacak. Şu anda oyun içerisinde daha iyi şeyler yapabiliriz ve Bursaspor takımının formasını taşıyan karakterli oyuncu grubunun da daha fazlasını yapabileceğine yürekten inanıyorum. Daha virajı dönmedik, ama maratonun sonlarını iyi koşabileceğimize de inanıyorum. İnşallah oyuncularım da kendilerine düşen görevi yerine getirecektir"

Kulüpteki maddi sorunlar hakkında sorulan bir soruyu cevaplayan Üzülmez, "Bu işler sonuç işidir. Sonucu aldıkça açamayacağımız kapı yoktur. Taraftar desteğimizi arkamıza alarak, her kapıyı açarız. Hem maddi anlamda hem de manevi anlamda açarız. Ama bu işler sonuca bakar. Sonuç almadıkça o kapılar yüzünüze her zaman kapanır. Onun için hayatta hangi işi yaparsanız yapın güçlü olmak zorundasınız. Bugün oyuncunun da birtakım hak edişlerini alması için de saha içerisindeki sonucu alması gerekiyor. Biz bu süre içerisinde 6 maçın 4'ünü kazandık. İkisini maalesef kaybettik. Önümüzdeki iki maç zor geçecek. Takımların %70'inde bu tür sorunlar var. Bursaspor şampiyonluk yaşamış bir camia. Oralardan buralara inmemesi gerektiğini düşünüyorum. Ayağa kalkacak potansiyeli var.

Bununla ilgili en güzel örneği kaleci Emrullah Şalk verdi. Bu sezonun, Bursaspor'un geleceği kurtarma anlamında çok önemli olduğunu söyledi. Mülki amirlerin de bu anlamda bize destek vermesi gerektiğini her seferinde söylüyorum. Taraftar üzerine düşen görevi yapıyor. Osmanlıspor deplasmanında bile o karda kışta bize destek vermeye çalışıyorlar. Pazar günü de bize destek vereceklerine inanıyorum. Onlar tamamen saf, temiz duygular içerisinde Bursaspor'un armasına yürekten bağlı. İnşallah bu düşünceler içerisinde Allah nasip ederse daha önce başardığım gibi Bursaspor'da bu işi başarabilirsem çok mutlu olacağım. Oyuncularıma da söylüyorum şampiyonluk acı çeke çeke olacaktır. Kimse bize altın tepsi ile şampiyonluk sunmaz, sunmayacaktır da. İlerleyen haftalarda bu takım daha iyi futbol oynayarak bunu başarır inşallah" açıklamalarında bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal