Hugo Rodallega, Minik Hayranıyla Buluştu!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi konuk ettiği derbide tribünlerde dikkati çeken 11 yaşındaki Trabzonspor taraftarı Arda Osma, hayranı olduğu Kolombiyalı forvet Hugo Rodallega ile buluştu.

28.11.2018-15:42 - (Son Güncelleme: 28.11.2018-15:38) Hugo Rodallega, Minik Hayranıyla Buluştu!

Karadeniz temsilcisinin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, bordo mavili ekibin Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup ettiği maçta güney kale arkasında bulunan bir taraftarın tüm Trabzonspor camiasının dikkatini çektiği ifade edildi.

Giydiği formanın arkasına keçeli kalemle Hugo Rodallega'nın ismini ve geçtiğimiz sezon giydiği formanın numarasını yazan minik taraftara sosyal medya aracılığıyla ulaşıldığı belirtilen açıklamada, Rodallega hayranı olan Arda Osma ve ailesinin Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde konuk edildiği bildirildi.

"Bugünü asla unutmayacağım"

Anne ve babasıyla sabah saatlerinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne gelen Arda'nın, Rodallega ile tanışıp formalarını değiştirdikleri, teknik direktör Ünal Karaman ile de buluştuğu kaydedilen açıklamada, 11 yaşındaki taraftarın şu ifadeleri yer aldı:

"Çarşıbaşı Ortaokulu'nda beşinci sınıfta okuyorum. Ben de futbol oynuyorum. Trabzonspor'un karşılaşmaları öncesi bazen heyecandan uyuyamıyorum. Babam Rodallega ile tanışacağımı söyledikten sonra dün gece de uyuyamadım. Benim mevkim sağ açık fakat Rodallega'ya hayranım. İnşallah gelecekte onun kadar iyi bir futbolcu olurum. Bugünü asla unutmayacağım."

Açıklamada Rodallega'nın, küçük taraftarı ve kulübüne gösterdiği bağlılığı ölene dek unutmayacağı sözleri belirtilirken "Kayserispor müsabakasında atacağım gol Arda için olacak. Bana armağan ettiği formasını da çerçeveletip saklayacağım." şeklinde konuştuğu bilgisi yer aldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal