Hasan Şaş, Belhanda ve Emre Belözoğlu’nun Cezası Belli Oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Hasan Şaş, Younes Belhanda ve Emre Belözoğlu’na 3’er maç men cezası verdi.

06.09.2018-16:37 - (Son Güncelleme: 06.09.2018-17:05) Hasan Şaş, Belhanda ve Emre Belözoğlu’nun Cezası Belli Oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaraylı futbolcu Younes Belhanda, Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Medipol Başakşehirli Emre Belözoğlu ve Kayserisporlu Şamil Çinaz'a 3’er maç men cezası verdi.

TFF'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, PFDK’nın Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile karşılaştığı mücadele kırmızı kart gören Younes Belhanda ile Kayserispor'un Fenerbahçe ile oynadığı maçta oyun dışında kalan Şamil Çinaz'a rakip takım oyuncusuna yönelik ciddi faulü sebebiyle 3’er karşılaşmadan men cezası verdiği ifade edildi. Açıklamada, Kayserisporlu Şamil'e ayrıca 13 bin lira para cezası da verildiği kaydedildi.

PFDK'nın Trabzonspor-Galatasaray karşılaşmasında sarı kırmızılı takımın yardımcı antrenörü Hasan Şaş'a ise rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi ve hakareti sebebiyle 3 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 19 bin 500 lira para cezası uyguladığı bildirildi.

Kurulun, Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Medipol Başakşehir karşılaşmasında ev sahibi ekip idarecisine saldırması nedeniyle Emre Belözoğlu'nu da 3 karşılaşmadan men ve 7 bin 800 lira para cezasına çarptırdığı belirtildi.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal