Gazişehir Gaziantep Abdul-Aziz Tetteh'yi 3 Yıllığına Renklerine Bağladı

Transfer çalışmalarına devam eden Gazişehir Gaziantep, Ganalı ön libero Abdul-Aziz Tetteh’yi 3 yıllığına renklerine bağladı.

05.08.2019-23:34 - (Son Güncelleme: 05.08.2019-23:30) Gazişehir Gaziantep Abdul-Aziz Tetteh'yi 3 Yıllığına Renklerine Bağladı

Süper Lig için kadrosunu güçlendirmeye çalışan Gazişehir Gaziantep en son Rusya Ligi takımlarından Dinamo Moskova forması giyen 29 yaşındaki Abdul-Aziz Tetteh'yi transfer etti.

207 MAÇTA 12 GOL

Kırmızı-Siyahlılar kariyerinde 207 resmi müsabakada forma giyerek 12 kez gol sevinci yaşayan Tetteh ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Konu ile ilgili Kırmızı-siyahlı kulüpten açıklamada yapıldı

AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ:

"Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak Rusya Ligi takımlarından Dinamo Moskova'da forma giyen Abdul-Aziz Tetteh ile üç yıllık anlaşmaya varmıştır. Yeni transferimiz Tetteh, Futbol Şube Sorumlumuz Yusuf Demsoy'un da katıldığı imza töreninde, kendisini üç yıllığına kulübümüze bağlayacak olan resmi sözleşmeye imza atmıştır. Abdul-Aziz Tetteh'e kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar dileriz".

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal