Gary Cahill Gemileri Yaktı!

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea forması giyen deneyimli stoper Gary Cahill, son dönemde ilk 11 şansı bulamadığı takımından ayrılmak istediğini duyurdu.

22.09.2018-13:48 - (Son Güncelleme: 22.09.2018-13:45) Gary Cahill Gemileri Yaktı!

Chelsea’nin İngiliz defans oyuncusu Gary Cahill, devre arası transfer döneminde takımdan ayrılacağının mesajını verdi.

Tecrübeli futbolcu, ülkesinin basınına yaptığı açıklamada, sezon sonunda kontratının sona ermesine rağmen devre arasında takımdan ayrılabileceği mesajını verirken, "İlk 11'de forma giymemeyi kabullenebilecek bir oyuncu değilim. Bütün sezon forma şansı beklemek benim adıma çok zor. Bu durumun devam etmesi halinde kulübün zamanı geldiğinde ayrılma kararıma saygı duyacağına inanıyorum. Kendi geleceğimi düşünmek zorundayım." şeklinde konuştu.

Chelsea formasıyla başarı dolu çok güzel zamanlar geçirdiğini hatırlatan 32 yaşındaki stoper, "Burada 6 sene boyunca büyük zaferlerin parçası olduktan sonra şu an bulunduğum durumu kabullenmekte zorlanıyorum. Her şey bu kulüpte yavaş yavaş sona yaklaştığımı gösteriyor. Ufukta yeni bir meydan okuma görüyorum. Kulüp, taraftarlar ve futbolculara büyük saygı duyuyorum fakat bazen yolunuza devam edebilmek adına ciddi kararlar almak zorundasınız." değerlendirmesinde bulundu.

Yaz transfer döneminde adı Türk takımlarıyla da anılan deneyimli savunmacı, 2012 yılında transfer olduğu Chelsea'de 2 Premier Lig, birer UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi şampiyonlukları yaşadı. Sezon başında İtalyan teknik adam Maurizio Sarri'nin göreve gelmesiyle birlikte ilk 11'e girmekte zorlanan Cahill, bu sezon henüz süre alamadı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal