Galatasaray Eski Başkanı Adnan Polat: Türk Telekom Stadı'nı Cumhurbaşkanımız Yaptı

Galatasaray eski başkanı Adnan Polat, Sabah gazetesine önemli açıklamalar yaptı. Türk Telekom Stadı'nın yapılışından bahseden Polat, "Cumhurbaşkanımız yaptı Türk Telekom'u" dedi.

03.06.2019-10:54 - (Son Güncelleme: 03.06.2019-10:42)

İş adamı ve  Galatasaray eski Başkanı Adnan Polat, Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'ın sorularını cevapladı.

"Ülke ekonomisini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Polat, "Problemli bir süreç fakat atlatacağız. Türkiye dünyanın merkezinde bir ülke, bu avantaj. Birlik beraberlik içerisinde devlete olan güveni daha da kuvvetlendirerek bu süreci geçireceğimize inanıyorum. Gidecek başka ülkemiz yok" cevabını verdi.

Sohbetin ilerleyen kısmında Kalçık'ın sorduğu sorular ve Polat'ın bunlara verdiği cevaplar şu şekilde:

'TÜRK TELEKOM'UN YAPILIŞ SÜRECİNDE DEVLETİN DESTEĞİNİ UNUTAMAM'

- Türk futbolu nasıl bir noktada?

Türk futbolunun yapısal sıkıntıları var ve mevcut federasyon sistemiyle bu sıkıntılar çözülemez. Kulüplerin geleceğini kurtarmak için gelir-gider dengesini kurmak lazım. Bunun için Finansal Fair Play sistemi oturtulmalı. Kulüpler paralarını kontrollü harcamalı. Takımlar alt yapılarına önemli yatırım yapmalı. Türkiye'de kulüp başkanlarının tek düşündüğü şey şampiyonluk. Mali bütçeyi düşünmeden transferler yapıyor, kulübe borç bırakıp gidiyorlar. Yeni seçilen başkanın sırtında kalıyor borçlar. Türk futbolu tesisler bakımından şanslı bir dönemini yaşıyor. Cumhurbaşkanımız spora önem veriyor ve önemli yatırımlar yapıyor. Ülkenin dört tarafında alt yapısı sağlam tesisler inşa edildi. Türk Telekom'un yapılış sürecinde devletin bize yaptığı desteği unutamam. Cumhurbaşkanımız yaptı Türk Telekom'u. O dönemde eleştirmişti bizi rakiplerimiz fakat bizden sonra birçok kulüp de devlet desteğiyle statlarını inşa etti.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal