Furkan: 'Şut Atmaya Odaklıyım Ve Hazırım'

Philadelphia 76ers guardı, milli oyuncumuz ve temsilcimiz Furkan Korkmaz, geçtiğimiz gece Sixers ekibinin Chicago Bulls'a karşı aldığı 118-111'lik galibiyet sonrası, bazı açıklamalarda bulundu.

10.02.2020-11:30 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-17:24) Furkan: 'Şut Atmaya Odaklıyım Ve Hazırım'
Philadelphia 76ers guardı, milli basketbolcumuz ve gururumuz Furkan Korkmaz, geçen gece Sixers takımının Chicago Bulls'a karşı aldığı 118-111'lik zaferinin ardından, bazı açıklamalar yaptı. Furkan Korkmaz'ın konuşması şu şekilde:

"Takım olarak son iki maçta gerçekten iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Birbirimiz için oynadık, pas verdik, topu iyi dolaştırdık ve iyi savunma yaptık. Bazı iniş çıkışlarımız oldu ama takım olarak iyi basketbol oynadığımızı düşünüyorum… güvenim takım arkadaşlarımdan ve koçlarımdan geliyor."

"Bu sene sahada ve her maçta kendime daha fazla güveniyorum; iyi şut olsun ya da kötü şut olsun, sadece şut atmaya odaklıyım ve hazırım... Bu, takıma sahada yardımcı olmaya çalışmakla ilgili. Her zaman önce takım, sonra ben demeye çalışıyorum. Ama son birkaç haftadır ekibimin ve takım arkadaşlarımın galibiyet kazanmalarına gerçekten yardımcı olduğum için mutluyum."

Mike Scott'ın, kendisinin sayı atmasına destek olması hakkında:

"Herkes perde yapmaya ve önümü açmaya çalışıyordu. Mike [Scott] bugün çok komikti. Hangi hücum setini oynarsak oynayalım, gelip benim için perde yapıyordu. Ne olursa olsun benim için geliyordu ve 'geç, geç, çık, şutunu at' diyordu. Bu gerçekten çok iyi, takım arkadaşlarından bu güveni elde etmek… gerçekten özel."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal