Fikret Orman: Sezon Sonunda Kupayı Kaldıracağız

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı kulübün dergisinin kasım sayısında önemli ifadeler kullandı.

01.11.2018-16:04 - (Son Güncelleme: 01.11.2018-16:02) Fikret Orman: Sezon Sonunda Kupayı Kaldıracağız

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulüp dergisine yaptığı açıklamada, son dönemde alınan başarısız sonuçlara karşın sezon sonunda ipi göğüsleyeceklerini kaydetti.

Orman, Beşiktaş dergisinin kasım sayısında yer alan açıklamasında, daha çok çalışacaklarını ve hedeflerini gerçekleştireceklerini belirterek, şu ifadelere yer verdi:

"Beşiktaş Jimnastik Kulübü, yöneticileri, taraftarları, futbolcuları, teknik heyeti ve çalışanlarıyla birlikte bir bütündür. Destekle, sabırla, inançla, birlik ve beraberlikle Beşiktaş'ımızın bütün hedeflerine ulaşacağından, tarihi başarılarımızın her alanda süreceğinden kuşkunuz olmasın. Futbol takımımız, son maçlarda bize yakışmayan sonuçlar elde etmiş olabilir. Bu durumun bizim birlik ve beraberliğimizi bozmasına kesinlikle izin vermemeli, aksine daha çok birbirimize kenetlenmeliyiz. Unutmayın, lig uzun bir maraton. Bizler, sevinmek için sevmeyen, bu uğurda birlikte yürümeyi şeref kabul eden ve 'Hep kol kola, bir gün değil, her gün Beşiktaş' diyen bir camiayız. Tabii ki kötü neticeleri kabullenmeyeceğiz. Daha çok arzulayacağız, daha çok çalışacağız ve inanıyorum ki sezon sonunda Spor Toto Süper Lig kupasını havaya kaldıracağız."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal