Fenerbahçe-Akhisarspor Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası final karşılaşmasında Fenerbahçe ile Akhisarspor kozlarını paylaşacak. Peki, nefesleri kesecek Fenerbahçe-Akhisarspor maçı ne zaman,hangi kanalda?

09.05.2018-11:49 - (Son Güncelleme: 09.05.2018-11:34) Fenerbahçe-Akhisarspor Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası final mücadelesinde Fenerbahçe ve Teleset Mobilya Akhisarspor’un karşı karşıya geleceği mücadele 10 Mayıs Perşembe günü Diyarbakır Yeni Stadı'nda oynanacak. Saat 20:30'da başlayacak Fenerbahçe-Telese Mobilya Akhisarspor mücadelesi şifresiz olarak ATV'de yayınlanacak.

SARI LACİVERTLİLER 17. KEZ FİNALDE

Kupa finalisti Fenerbahçe, bu turnuvanın finallerinde kupayı en çok kaybeden takım olarak göze çarpıyor.

Daha önce bu turnuvada 16 kez final oynama başarısı gösteren sarı-lacivertli ekip, 6 kez mutlu sona ulaşırken, 10 defa da kupayı rakiplerine kaptırdı.

Fenerbahçe, finalde karşılaştığı Galatasaray’a 5 kez, Beşiktaş’ 3 kez, Gençlerbirliği ve Trabzonspor'a da birer kez kaybetti. Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe dışında, Altay 7 kez finale yükselip, 2 kez, Bursaspor da 6 defa final oynayıp, yalnızca bir kere mutlu sona ulaşabildi.

TM AKHİSARSPOR’UN İLK FİNALİ

Diğer finalist Teleset Mobilya Akhisarspor tarihinde ilk defa Türkiye Kupası finalinde kupaya ulaşmaya çalışacak. Ege temsilcisi, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası’nda sırasıyla Anagold 24 Erzincanspor, Ankara Demirspor, Boluspor ve Kayserispor'u saf dışı bırakarak yarı finale yükseldi. Yarı finalde de Galatasaray'ı kupanın dışına iten Teleset Mobilya Akhisarspor adını finale yazdırdı.

BUGÜNE DEK 14 FARKLI TAKIM KUPA KAZANDI

Türkiye Kupası'nın, 55 yıllık tarihinde bugüne dek 14 farklı takım mutlu sona ulaştı.

Şimdiye kadar Galatasaray 17, Beşiktaş 9, Trabzonspor 8, Fenerbahçe 6, Altay, MKE Ankaragücü, Göztepe, Gençlerbirliği ve Kocaelispor ikişer, Eskişehirspor, Bursaspor, Sakaryaspor, Kayserispor ve Atiker Konyaspor da birer defa bu kupayı müzesine götüren ekipler oldu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal